Podiumbouwwerk vacatures

Wil jij op verschillende locaties in Nederland podiums opbouwen? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle vacatures in de evenementenbouw via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die podiums willen opbouwen op verschillende locaties en evenementen door heel Nederland.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Podiumbouwer in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als podiumbouwer in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01911

Start als evenementenbouwer in het nieuwe jaar! | Hardewerkers - Geleen

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging? Start dan bij ons in 2020 als evenementenbouwer in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01910

Meewerkend chauffeur (B) podiumbouw in Zoetermeer | Hardewerkers - Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur podiumbouw in Zoetermeer. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01904

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in Zoetermeer | Hardewerkers - Zoetermeer

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in Zoetermeer. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01903

Podiumbouwer in Amersfoort | Hardewerkers - Amersfoort

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als podiumbouwer in Amersfoort. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01902

Start als evenementenbouwer in het nieuwe jaar! | Hardewerkers - Amersfoort

Nieuw jaar, nieuwe uitdaging? Start dan bij ons in 2020 als evenementenbouwer in Amersfoort. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HAJB01901

Evenementenbouwer in Zwolle | Hardewerkers - Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als evenementenbouwer in Zwolle. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#HAJB01895

Meewerkend chauffeur (B) podiumbouw in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur podiumbouw in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#HAJB01892

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#HAJB01891

Podiumbouwer in Maastricht | Hardewerkers - Maastricht

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als podiumbouwer in Maastricht. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 02-12-2019
Referentie nr:#HAJB01890
Jouw nieuwe baan in de podiumbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de podiumbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria