Podiumbouwwerk vacatures

Wil jij op verschillende locaties in Nederland podiums opbouwen? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle vacatures in de evenementenbouw via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die podiums willen opbouwen op verschillende locaties en evenementen door heel Nederland.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Afwisselende baan in de buitenlucht! - Hardewerkers.com - Arnhem

Op zoek naar een gave en uitdagende baan in de buitenlucht? Dan is werken als tentenbouwer voor Hardewerkers.com echt iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde harde...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00153

Tentenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga voor Hardewerkers.com aan de slag als tentenbouwer in de omgeving van Zoetermeer!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00152
A

Harde werker gezocht! - Hardewerkers.com - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een fysieke baan ? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen? Voor een nieuwe opdrachtgever uit Waalwijk zijn wij op zoek naar een...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00151

Evenementenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een fysieke baan in de buitenlucht ? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen ? Solliciteer nu en ervaar zelf of het iets voor jou is!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00150

Tentenbouwer gezocht in Arnhem - Hardewerkers.com - Arnhem

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#HABD00149

Tentenbouwer gezocht in Nijmegen - Hardewerkers.com - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#HABD00148

Met spoed gezocht: Tentenbouwer - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer!
Gepubliceerd: 07-03-2018
Referentie nr:#HABD00145

Met spoed gezocht: Tentenbouwer - Arnhem

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer!
Gepubliceerd: 07-03-2018
Referentie nr:#HATB00144

Gezocht: Tentenbouwer! - Amersfoort

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga in de omgeving van Amersfoort aan de slag als tentenbouwer!
Gepubliceerd: 05-03-2018
Referentie nr:#HATB00143

Evenementenbouwer gezocht! - Nijmegen

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Veel uren? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 22-02-2018
Referentie nr:#HABD00137
Jouw nieuwe baan in de podiumbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de podiumbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria