Onze 7 kernwaarden

1. Wij werken met vaste (gespecialiseerde) teams

Een team moet ingewerkt zijn op elkaar. Moet elkaar kunnen vertrouwen en na afloop samen een biertje kunnen drinken. Daarom geloven wij in vaste teams. Gezamenlijke verantwoordelijkheid en onderlinge saamhorigheid is waar wij naar streven.

2. Onze voormannen zijn vaste medewerkers

De kwaliteit van een team valt of staat met een goede, ervaren voorman. Dat realiseren wij ons als geen ander. Daarom zijn al onze voormannen zeer ervaren, vaste medewerkers.

3. Wij regelen het vervoer

Wij werken door heel Nederland en geregeld in het buitenland. Vervoer moet daarom simpelweg goed geregeld zijn. Punt. Wij houden de touwtjes graag zelf in handen en laten onze medewerkers altijd met ons vervoer reizen.

4. Wij kennen al onze jongens persoonlijk

Ondanks onze groei, blijven wij tijd maken voor persoonlijk contact met onze jongens. Door te weten wat er speelt bij mensen, door vertrouwen te geven, maar ook door grenzen te stellen, bouwen wij loyaliteit op. Dat betaalt zich uit op de werkvloer.

5. Wij werken uitsluitend met Nederlands sprekende jongens

Goede communicatie is van groot belang. Ook voor de veiligheid van onze medewerkers. Om die reden werken wij uitsluitend met Nederlands sprekende medewerkers.

6. Wij zijn flexibel

Wijzigingen in roosters en last-minute aanvragen zijn voor ons aan de orde van de dag. Onze planners weten dat als geen ander. Wij zijn in staat razendsnel in te spelen op wijzigingen in de vraag.

7. Wij hebben teams door heel Nederland

Om snel in te kunnen spelen op de vraag en om reiskosten beperkt te houden, werven wij landelijk onze medewerkers. Op dit moment hebben wij teams in Arnhem, Nijmegen, Zoetermeer, Den Haag, Amersfoort, Maasticht, Heerlen en Almere.

Neem contact op

Bel mij terug

Hardewerkers.com B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Accepteren