Een dag uit het leven van een Harde Werker

06.30 Je wekker gaat af en je dag begint!
07.00 Na een snelle boterham ga je naar buiten en sta je klaar om opgepikt te worden door je vaste voorman. Vandaag heb je een klus in Rotterdam. Een mooi project voor een internationaal toernooi. Volgende week lopen hier sporters en toeschouwers rond, vandaag jij en je team.
07.45 Jullie arriveren op de klus. Nu nog een groot, leeg grasveld, later een bruisend evenemententerrein. Jullie gaan dat mogelijk maken en daarvoor moet alles piekfijn in orde zijn. Het wordt een lange dag, dat weet je nu al.
12.30 Tijd voor een stevige lunch. Die heb je nodig.
15.00 Noodgeval! De andere ploeg is voor een spoedklus weggeroepen en dit project moet toch ook echt vandaag af. Het zal een latertje worden maar dat is voor jou geen punt: je bent tenslotte een Harde Werker.
17.45 Toewijding en doorzettingsvermogen loont – de klus is klaar en je werkdag zit er op. Het is weer mooi geweest. Van files zullen jullie op dit tijdstip geen last meer hebben dus er kan lekker doorgereden worden. Andere jongens gaan nog even naar de sportschool maar dat is voor jou echt niet meer nodig.
18.30 Je bent weer thuis. Eerst even douchen en dan goed je rust pakken, morgen staat er weer een mooie klus te wachten: Lowlands...

Uiteraard ben je ook wel eens eerder thuis.. echter komt het zo nu en dan voor. "Uitdagend" is in ieder geval een goede omschrijving van een standaard werkdag. Wil je meer weten over de verschillende type werkzaamheden, neem dan gerust contact op. We vertellen je er graag meer over! 

Festivals die je bouwt als Harde Werker!

     

Sportevenementen die je bouwt als Harde Werker!

Bel mij terug

Hardewerkers.com B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Accepteren