Onze diensten

1. Leverancier van personeel in de evenemenenbouw

Primair zijn wij leverancier van flexibel personeel. U vraagt, wij draaien. Door permanente werving, een (deels) geautomatiseerde backoffice en moderne software voor planning en poolmanagement, spelen wij razendsnel in op uw behoefte.

Uiteraard voldoen wij aan de NEN4400 norm en zijn wij NBBU lid. Zo bent u er zeker van dat u zaken doet met een betrouwbare partner, met verstand van zaken!

2. Wij nemen uw klus in de evenementenbouw graag aan

We draaien al vele jaren mee in de evenementenbouw. Met name in de tentenbouw en standbouw hebben we Harde Werkers met jarenlange ervaring. De verantwoordelijkheid voor het in goede banen leiden van een project wordt dan ook steeds vaker bij ons neergelegd. 

Om die reden werken we in de tentenbouw en standbouw nu ook op aanneembasis. U levert het materiaal, wij zorgen dat het project tijdig staat en vlot afgebroken wordt.

3. Systeemwanden

Als Harde Werkers zijn we ook actief in de montage van systeemwanden. In samenwerking met (Maars/Serrato) voorzien wij kantoorpanden van verzorgde werkunits. Een fysieke, maar zeer technische klus die wij als Hardewerkers.com zeker niet uit de weg gaan.

4. Uitzenden naar Duitsland

Na diverse verzoeken van onze klanten, beschikken wij sinds mei 2016 over een Duitse vergunning om Nederlandse werknemers in Duitsland te mogen uitzenden. Zijn uw klussen ook wel eens in Duitsland en heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

Neem contact op

Bel mij terug

Hardewerkers.com B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Accepteren