Evenementenbouw vacatures

Je zoekt een vacature als bouwer op verschillende evenementen? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle vacatures in de evenementenbouw via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die willen werken op verschillende locaties en evenementen door heel Nederland.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Tentenbouwer in het festivalseizoen - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga in Zoetermeer aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00375

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen en ben je in bezit van rijbewijs B? In Zoetermeer zoeken we toppers die ons team komen versterken!...
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00374

Spoed: Tentenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Amersfoort

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer in Amersfoort! Solliciteer nu en start volgende week met jouw nieuwe uitdaging! 
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00373
A

Evenementenbouwer met leidinggevende capaciteiten - Hardewerkers.com - Amersfoort

We zoeken in Amersfoort harde werkers die de ambitie hebben om door te groeien naar voorman. Een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Ben jij in de toekomst onze...
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00372

Tentenbouwer in het festivalseizoen - Hardewerkers.com - Arnhem

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00370

Afwisselend werk in de tentenbouw - Hardewerkers.com - Nijmegen

Het is druk bij Hardewerkers.com en daarom zoeken we sterke en betrouwbare bouwers in de omgeving van Nijmegen! Veel uur (40+) en lekker buiten werken? Solliciteer nu en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00369

Evenementenbouwer - Hardewerkers.com - Tilburg

In Tilburg zijn we op korte termijn op zoek naar evenementenbouwers. Een fysieke baan in de buitenlucht! Solliciteer nu bij Hardewerkers.com en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00367

Voorman evenementenbouw - Hardewerkers.com - Tilburg

Ben jij de voorman evenementenbouw die wij zoeken in Tilburg? Een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Solliciteer nu bij Hardewerkers.com en kom op korte termijn op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00366

Evenementenbouwer - Hardewerkers.com - Eindhoven

In Eindhoven zijn we op korte termijn op zoek naar evenementenbouwers. Een fysieke baan in de buitenlucht! Solliciteer nu bij Hardewerkers.com en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00365

Voorman evenementenbouw - Hardewerkers.com - Eindhoven

Ben jij de voorman evenementenbouw die wij zoeken in regio Eindhoven? Een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Solliciteer nu bij Hardewerkers.com en kom op korte termijn op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00364
Jouw nieuwe baan in de evenementenbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de evenementenbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria