Vacatures Zoetermeer

Alle harde werker vacatures in Zoetermeer in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw en tentenbouw aan de slag kunnen. Van bouwer tot voorman. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog.

Tentenbouwer in het festivalseizoen - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga in Zoetermeer aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00375

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen en ben je in bezit van rijbewijs B? In Zoetermeer zoeken we toppers die ons team komen versterken!...
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00374

Spoed: Tentenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer in Zoetermeer! Solliciteer nu en start volgende week met jouw nieuwe uitdaging! 
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00389
A

Afwisselende en fysieke baan in de buitenlucht - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht in de buurt van Zoetermeer? Veel uren + veel doorgroeimogelijkheden? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00378
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de vacatures in Zoetermeer én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Je kan via ons aan de slag in verschillende branches (steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw of tentenbouw)

Zie je nu niet direct de ideale baan in Zoetermeer hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria