Vacatures Tentenbouwwerk

Je zoekt een vacature in de tentenbouw? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle tentenbouw vacatures via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die willen werken op verschillende locaties en projecten.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Tentenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Barneveld

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen in jouw regio? Ga voor Hardewerkers.com aan de slag als tentenbouwer in de omgeving van Barneveld!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HABD00179

Voorman Evenementenbouw - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Ben jij de voorman evenementenbouw die wij zoeken in regio Zoetermeer? Een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Solliciteer nu bij Hardewerkers.com en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 17-04-2018
Referentie nr:#HATB00166

Monteur Evenementenbouw - Hardewerkers.com - Arnhem

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Woon je in de omgeving van Arnhem en wil je veel (40+) uren werken? Start nu je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 17-04-2018
Referentie nr:#HATB00178

Evenementen medewerker - Hardewerkers.com - Zoetermeer

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht in de buurt van Zoetermeer? Veel uren + veel doorgroeimogelijkheden? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 17-04-2018
Referentie nr:#HATB00177

Monteur Evenementenbouw - Hardewerkers.com - Nijmegen

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Woon je in de omgeving van Nijmegen en wil je veel (40+) uren werken? Start nu je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 17-04-2018
Referentie nr:#HATB00176

Met spoed gezocht: Tentenbouwer - Hardewerkers.com - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#HATB00175

Afwisselend werk in de tentenbouw - Hardewerkers.com - Arnhem

Vanaf mei begint de drukte weer bij Hardewerkers.com en daar zoeken we sterke en betrouwbare krachten voor. Veel uur (40+) en lekker buiten werken? Solliciteer nu en kom volgende week nog op...
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#HATB00174

Evenementenbouwer - Hardewerkers.com - Amersfoort

Ben jij op zoek naar een fysieke baan in de buitenlucht en de buurt van Amersfoort? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen? Solliciteer nu en kom werken voor...
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#HATB00173

Fysieke en afwisselende baan in de evenementenbouw - Hardewerkers.com - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een fysieke baan? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen? Voor een nieuwe opdrachtgever uit Waalwijk zijn wij op zoek naar een...
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#HATB00172

Evenementenbouwer - Hardewerkers.com - Eindhoven

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga in de omgeving van Eindhoven aan de slag als evenementenbouwer!
Gepubliceerd: 11-04-2018
Referentie nr:#HABD00171
Jouw nieuwe baan in de tentenbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de tentenbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria