Vacatures Tentenbouwwerk

Je zoekt een vacature in de tentenbouw? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle tentenbouw vacatures via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die willen werken op verschillende locaties en projecten.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | Unieke vakantiebaan! - Lichtenvoorde

Ben jij groot fan van de Zwarte Cross, en kun je niet wachten tot het festival begint? Help mee het grootste motorcross festival van de wereld op te zetten!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB01027

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | 1e rang plekken op de Zwarte Cross? - Lichtenvoorde

Examenstress achter de rug? Tijd om het eruit te zweten! Waar kun je dit beter doen dan op de Zwarte Cross?  Solliciteer snel en kom op gesprek bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB01026

VAKANTIEWERK | Toffe vakantiebaan in de tentenbouw! - Nijmegen

Kom jij in de vakantie bij Hardewerkers.com werken als tentenbouwer in Nijmegen? We hebben een mooie vacature open staan!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HATB01023

VAKANTIEWERK | Tentenbouw | Veel uren | Goed verdienen - Nijmegen

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? In de periode van 10 juni tot en met +/- 9 augustus zijn er veel uren te maken in de tentenbouw! Solliciteer op deze vacature en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HATB01022

VAKANTIEWERK | Betaalde workout in de tentenbouw! - Nijmegen

Wil jij werken aan een afgetrainde zomerbody? Daarnaast ook goed verdienen in de periode van 10 juni tot en met 9 augustus? Kom op gesprek bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 19-04-2019
Referentie nr:#HATB00985

Vacature tentenbouwer in Baarn | Hardewerkers - Baarn

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Baarn. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#HATB01019

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Roermond | Hardewerkers - Roermond

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Roermond. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#HATB01017

Vacature evenementenbouwer in Roermond | Hardewerkers - Roermond

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als evenementenbouwer in Roermond. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#HATB01015

Vacature tentenbouwer in Zwolle | Hardewerkers - Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Voor een nieuwe opdrachtgever zijn we op zoek naar tentenbouwers in Zwolle.  Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en...
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#HATB01014

Vacature meewerkend chauffeur (B CE) tentenbouw in Zwolle | Hardewerkers - Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Voor een nieuwe opdrachtgever zijn we op zoek naar een meewerkend chauffeur tentenbouw (B/CE) in Zwolle. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees...
Gepubliceerd: 18-04-2019
Referentie nr:#HATB01013
Jouw nieuwe baan in de tentenbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de tentenbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria