Vacatures Tentenbouwwerk

Je zoekt een vacature in de tentenbouw? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle tentenbouw vacatures via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die willen werken op verschillende locaties en projecten.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

VAKANTIEWERK | Toffe vakantiebaan in de tentenbouw! - Nijmegen

Kom jij in de vakantie bij Hardewerkers.com werken als tentenbouwer in Nijmegen? We hebben een mooie vacature open staan!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HAJB01342

VAKANTIEWERK | Militaire tenten afbouwen | 4-daagse | - Nijmegen

Kom jij na de 4-daagse bij Hardewerkers.com werken als tenten afbouwer in Nijmegen? Wij hebben een toffe vakantiebaan!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01347

VAKANTIEWERK | Tentenbouw Zwarte Cross | 1e rang plekken op de Zwarte Cross? - Lichtenvoorde

Examenstress achter de rug? Tijd om het eruit te zweten! Waar kun je dit beter doen dan op de Zwarte Cross?  Solliciteer snel en kom op gesprek bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01344

Vacature meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in 's-Hertogenbosch | Hardewerkers - 's-Hertogenbosch

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in 's-Hertogenbosch. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01338

Vacature tentenbouwer in Sittard | Hardewerkers - Sittard

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Sittard. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01335

Vacature meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01334

Vacature tentenbouwer in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01333

Vacature evenementenbouwer in Geleen | Hardewerkers - Geleen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als evenementenbouwer in Geleen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01332

Vacature meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in Heerlen | Hardewerkers - Heerlen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in Heerlen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer...
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01331

Vacature tentenbouwer in Den Haag | Hardewerkers - 's-Gravenhage

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Den Haag. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 3 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01323
Jouw nieuwe baan in de tentenbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de tentenbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria