Vacatures Standbouwwerk

Wil jij op stands bouwen op verschillende locaties in Nederland? Bekijk hieronder het volledige overzicht van alle vacatures in de standbouw via Hardewerkers.com. Of je nu als bouwer of als voorman aan de slag wilt gaan wij hebben de ideale baan voor je. Wij zijn altijd op zoek naar echte harde werkers die stands willen bouwen op verschillende locaties en evenementen door heel Nederland.

Solliciteer of Schrijf je direct in, zodat we snel voor jou aan de slag kunnen gaan. We zien je gegevens graag tegemoet.

Evenementenbouwer gezocht! - Amersfoort

Ben jij op zoek naar een fysieke baan in de buitenlucht ? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen ? Solliciteer nu en ervaar zelf of het iets voor jou is!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HABD00136

Gezocht: Standbouwer! - Zevenaar

Zoek je een interessante en afwisselende baan met veel uren? Solliciteer dan direct!
Gepubliceerd: 10-01-2018
Referentie nr:#HABD00120

Evenementenbouwer gezocht! - Nijmegen

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Veel uren? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 09-01-2018
Referentie nr:#HABD00113

Evenementen Medewerker - Zoetermeer

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Veel uren + veel doorgroeimogelijkheden? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 07-01-2018
Referentie nr:#HABD00109
Jouw nieuwe baan in de standbouw die vind je op hardewerkers.com

Wij zijn de uitzendspecialist in de standbouw en wij zijn altijd op zoek naar bouwers en voormannen. Zodra je gesolliciteerd hebt op één van de bovenstaande vacatures, gaan wij voor je aan de slag. Je hebt eerst een telefonisch interview en daarna word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij ons op één van de locaties.

Op het moment dat er een match is, kom je bij ons in dienst. Je wordt ingezet op een van de projecten bij onze klanten. Zodra het project afgelopen is, ga je door naar de volgende. Kortom, je bent via hardewerkers.com altijd zeker van werk

Staat jouw ideale baan er niet tussen? Geen probleem. Schrijf je binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij die vacature binnen hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria