Vacatures Nijmegen

Alle harde werker vacatures in Nijmegen in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw en tentenbouw aan de slag kunnen. Van bouwer tot voorman. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog.

Tentenbouwer gezocht in Arnhem - Hardewerkers.com - Arnhem

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#HABD00149

Tentenbouwer gezocht in Nijmegen - Hardewerkers.com - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#HABD00148

Met spoed gezocht: Tentenbouwer - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer!
Gepubliceerd: 07-03-2018
Referentie nr:#HABD00145

Evenementenbouwer gezocht! - Nijmegen

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Veel uren? Start je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 22-02-2018
Referentie nr:#HABD00137
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de vacatures in Nijmegen én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Je kan via ons aan de slag in verschillende branches (steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw of tentenbouw)

Zie je nu niet direct de ideale baan in Nijmegen hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria