Vacatures Nijmegen

Alle harde werker vacatures in Nijmegen in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw en tentenbouw aan de slag kunnen. Van bouwer tot voorman. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog.

Afwisselend werk in de tentenbouw - Hardewerkers.com - Nijmegen

Het is druk bij Hardewerkers.com en daarom zoeken we sterke en betrouwbare bouwers in de omgeving van Nijmegen! Veel uur (40+) en lekker buiten werken? Solliciteer nu en kom op gesprek!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00369

Fysiek werk in de evenementenbouw - Hardewerkers.com - Nijmegen

Op zoek naar een afwisselende en uitdagende baan in de buitenlucht? Woon je in de omgeving van Nijmegen en wil je veel (40+) uren werken? Start nu je nieuwe uitdaging bij Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: 24-09-2018
Referentie nr:#HATB00368

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw - Hardewerkers.com - Nijmegen

Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen en ben je in bezit van rijbewijs B? In Nijmegen zoeken we toppers die ons team komen versterken! Solliciteer nu...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00387

Evenementenbouwer met leidinggevende capaciteiten - Hardewerkers.com - Nijmegen

We zoeken in Nijmegen harde werkers die de ambitie hebben om door te groeien naar voorman. Een functie met veel uitdaging en verantwoordelijkheid. Ben jij in de toekomst onze nieuwe...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00386

Tentenbouwer in het festivalseizoen - Hardewerkers.com - Nijmegen

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga aan de slag als tentenbouwer voor Hardewerkers.com!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00377

Tentenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Nijmegen

Het festivalseizoen is in volle gang en dat betekent veel werk in het op- en afbouwen hiervan. Is fysiek en afwisselend werk in de buitenlucht precies waar jij naar op zoek bent? Ga...
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#HATB00376
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de vacatures in Nijmegen én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Je kan via ons aan de slag in verschillende branches (steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw of tentenbouw)

Zie je nu niet direct de ideale baan in Nijmegen hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria