Vacatures Nijmegen

Alle harde werker vacatures in Nijmegen in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw en tentenbouw aan de slag kunnen. Van bouwer tot voorman. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog.

Uitdagende baan naast je studie | Financieel medewerker | 16 -20 uur - Nijmegen

Ben jij op zoek naar die uitdagende baan in de financiële administratie? Ben je op doordeweekse dagen 16 tot 20 uur beschikbaar en wil je graag flexibel naast je studie aan het werk?...
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HATB01534

Administratief medewerker in Nijmegen | 16 -20 uur | Uitzendidee B.V. - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij Uitzendidee B.V. als Administratief Medewerker. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: gisteren
Referentie nr:#HATB01533

Vacature steigerbouwer in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als steigerbouwer in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01510

Vacature standbouwer in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als standbouwer in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01509

Vacature tentenbouwer in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als tentenbouwer in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#HAJB01508

Vacature meewerkend chauffeur (B) standbouw in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur standbouw in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#HAJB01483

Vacature meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur evenementenbouw in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer...
Gepubliceerd: 05-08-2019
Referentie nr:#HAJB01456

Vacature | Aankomend monteur systeemwanden in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij een echte klusser en lijkt het je leuk om systeemwanden te plaatsen? Lees dan snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 08-07-2019
Referentie nr:#HAJB01405

Vacature monteur systeemwanden in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij een harde werker met twee rechter handen, en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Start bij ons als monteur systeemwanden in Nijmegen. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 08-07-2019
Referentie nr:#HAJB01404

Vacature meewerkend chauffeur (B) tentenbouw in Nijmegen | Hardewerkers - Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Start bij ons als meewerkend chauffeur tentenbouw in Nijmegen. Dit is de vacature voor echte harde werkers. Lees snel verder en solliciteer direct!
Gepubliceerd: 01-07-2019
Referentie nr:#HAJB01350
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de vacatures in Nijmegen én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Je kan via ons aan de slag in verschillende branches (steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw of tentenbouw)

Zie je nu niet direct de ideale baan in Nijmegen hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria