Vakantiewerk Nijmegen

Bouw jij met ons mee aan de Nijmeegse 4-Daagse?

Ben jij op zoek naar vakantiewerk? In de periode van 11 juni tot en met +/- 9 augustus zijn er veel uren te maken in de tentenbouw! Al vele jaren organiseren wij met veel plezier de op- en afbouw van militair tentenkamp Heumensoord ten behoeve van de daagse. Jaarlijks bouwen wij dit tentenkamp voor de 6.000 militairen die tijdens de 4daagse overnachten in de omgeving van Nijmegen.

Heel Nijmegen is in deze periode druk met de Nijmeegse 4daagse! Hardewerkers.com maakt zich op voor de op- en fbouw van het militair tentenkamp op Heumensoord.

• Fantastische vakantiebaan in de buitenlucht;
• Betaalde workout voor een afgetrainde zomerbody;
• Elke dag gezelligheid;
• Handen vies maken en loon naar werken!

Ben je net zo enthousiast geworden over deze vakantiebaan en wil je meer informatie? Hier kun je je Inschrijven!
Tentenbouw

 

Ben jij een echte harde werker en niet vies van lange dagen maken? Wil jij werken met de mooiste en grootste festivaltenten in Europa en als eerste op het festivalterrein staan?

Ga aan de slag als monteur Tentenbouw. Je werkt mee aan de mooiste projecten in Nederland, Duitsland en Belgie.

Bekijk alle vacatures

Standbouw

 

Ben jij een harde werker en is standbouw meer jouw ding? Heb je twee rechterhanden en technisch inzicht? En heb je er geen probleem mee om af en toe in het weekend te werken?

Schrijf je in voor de standbouw. Voor diverse projecten zoeken wij nog enthousiaste mensen in Nederland, Belgie en Duitsland

Bekijk alle vacatures

 

Evenementenbouw

 

Heb jij al eerder gewerkt in de evenementenbranche? Dan kunnen we jouw ervaring goed gebruiken! Voor ervaren krachten hebben wij direct leuke vacatures beschikbaar.

Kom bij ons werken! Wij hebben altijd bijzondere projecten op alle grote evenementen in Nederland, Duitsland en België.  

Bekijk alle vacatures

Topvacature

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw
Amersfoort

Ben jij een gemotiveerde, harde werker die het gaaf lijkt om met een vast team van trouwe collega’s in de buitenlucht te werken? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk de vacature via de link hieronder en solliciteer direct!

Solliciteer direct

 

Wie zijn wij?

Hardewerkers.com is een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in de tentenbouw, standbouw en steigerbouw. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de evenementenbranche hebben wij het hele jaar door grote projecten waar we jou graag bij willen hebben!

Werk je het liefst met je handen? Ben je niet vies van lange dagen en flink doorzetten? Druk dan op de knop hieronder en kom deel uitmaken van het Harde Werkers team!

Inschrijven