Opbouw Nijmeegse Vierdaagse 2020

Op zoek naar een uitdagende vakantiebaan? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ieder jaar verzorgen wij de op- en afbouw van het militair tentenkamp Heumensoord.

Dit is voor alle Harde Werkers in Nijmegen die:

  1. Defensie eens van dichtbij aan de gang willen zien;
  2. Een betaalde workout in de zomer wel kunnen gebruiken;
  3. Een keer iets anders willen doen in de zomer;
  4. Op zoek zijn naar een vakantiebaan waar je in korte periode veel uren kunt maken.

Militair tentenkamp Heumensoord

Een vakantiebaan bij Hardewerkers.com staat garant voor:

  • Fantastische vakantiebaan in de buitenlucht;
  • Betaalde workout voor een afgetrainde zomerbody;
  • Elke dag gezelligheid;
  • Handen vies maken en loon naar werken!

In de maanden juni, juli en augustus hebben we een mooi project op te bouwen in Nijmegen. Voor 2020 staan de exacte bouwdata nog niet vast, maar uitgangspunt is vier en een halve week opbouw voor de Nijmeegse Vierdaagse en twee en een halve week na de Nijmeegse Vierdaagse. Houdt onze social media en site in de gaten voor meer informatie!

Kamp Heumensoord

Jaarlijks wordt Kamp Heumensoord opgebouwd om onderdak te bieden aan duizenden militairen die de Nijmeegse Vierdaagse lopen. Als Hardewerkers.com zijn we verantwoordelijk voor de op- en afbouw van de locaties (dus voornamelijk de tenten). Er gebeurt echter veel meer op Heumensoord. Defensie laat in bovenstaande video mooi zien wat er allemaal nog meer komt kijken bij het opbouwen van een "zelfvoorzienend dorp" dat kamp Heumensoord in de zomer eígenlijk is.

Tentenbouw

 

Ben jij een echte harde werker en niet vies van lange dagen maken? Wil jij werken met de mooiste en grootste festivaltenten in Europa en als eerste op het festivalterrein staan?

Ga aan de slag als monteur Tentenbouw. Je werkt mee aan de mooiste projecten in Nederland, Duitsland en Belgie.

Bekijk alle vacatures

Standbouw

 

Ben jij een harde werker en is standbouw meer jouw ding? Heb je twee rechterhanden en technisch inzicht? En heb je er geen probleem mee om af en toe in het weekend te werken?

Schrijf je in voor de standbouw. Voor diverse projecten zoeken wij nog enthousiaste mensen in Nederland, Belgie en Duitsland

Bekijk alle vacatures

 

Evenementenbouw

 

Heb jij al eerder gewerkt in de evenementenbranche? Dan kunnen we jouw ervaring goed gebruiken! Voor ervaren krachten hebben wij direct leuke vacatures beschikbaar.

Kom bij ons werken! Wij hebben altijd bijzondere projecten op alle grote evenementen in Nederland, Duitsland en België.  

Bekijk alle vacatures

Topvacature

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw
Amersfoort

Ben jij een gemotiveerde, harde werker die het gaaf lijkt om met een vast team van trouwe collega’s in de buitenlucht te werken? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk de vacature via de link hieronder en solliciteer direct!

Solliciteer direct

 

Wie zijn wij?

Hardewerkers.com is een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in de tentenbouw, standbouw en steigerbouw. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de evenementenbranche hebben wij het hele jaar door grote projecten waar we jou graag bij willen hebben!

Werk je het liefst met je handen? Ben je niet vies van lange dagen en flink doorzetten? Druk dan op de knop hieronder en kom deel uitmaken van het Harde Werkers team!

Inschrijven