Onze 7 kernwaarden

 

1. Onze voormannen zijn vaste medewerkers

De kwaliteit van een team valt of staat met een goede, ervaren voorman. Dat realiseren wij ons als geen ander. Daarom zijn al onze voormannen zeer ervaren, vaste medewerkers.

2. Wij werken met vaste (gespecialiseerde) teams

Een team moet ingewerkt zijn op elkaar. Moet elkaar kunnen vertrouwen en na afloop samen een biertje kunnen drinken. Daarom geloven wij in vaste teams. Gezamenlijke verantwoordelijkheid en onderlinge saamhorigheid is waar wij naar streven.

3. Vervoer wordt altijd door ons geregeld

Wij werken door heel Nederland en geregeld in het buitenland. Vervoer moet daarom simpelweg goed geregeld zijn. Punt. Wij houden de touwtjes graag zelf in handen en laten onze medewerkers altijd met ons vervoer reizen.

4. Wij kennen al onze jongens persoonlijk

Ondanks onze groei, blijven wij tijd maken voor persoonlijk contact met onze jongens. Door te weten wat er speelt bij mensen, door vertrouwen te geven, maar ook door grenzen te stellen, bouwen wij loyaliteit op. Dat betaalt zich uit op de werkvloer.

5. Wij werken uitsluitend met Nederlands sprekende jongens

Goede communicatie is van groot belang. Ook voor de veiligheid van onze medewerkers. Om die reden werken wij uitsluitend met Nederlands sprekende medewerkers.

6. Wij beschikken over geavanceerde poolmanagement software

Wijzigingen in roosters en last-minute aanvragen zijn voor ons aan de orde van de dag. Om die reden werken wij sinds enige tijd met state-of-the-art software voor Poolmanagement. Door een persoonlijke app, staan wij 24 uur per dag in directe verbinding met onze medewerkers maar ook met onze potentiele medewerkers. Zo spelen we razendsnel in op wijzigingen in de vraag.

7. Wij hebben landelijk database met ervaren jongens

Werven is ons vak. Niet allleen in het seizoen, maar 365 dagen per jaar! Door een efficiente backoffice en goed database beheer, beschikken wij over een kwalitatief goede landelijke database van medewerkers.
Adres:

Hoofdkantoor:
Kerkenbos 1103c
6546 BC Nijmegen

WhatsApp: 06 - 39 22 46 87
Telefoonnummer: 088 - 0108220
info@hardewerkers.com

Locaties:

  • Nijmegen
  • Arnhem
  • Zoetermeer
  • Eindhoven
  • Amersfoort
  • Den Haag
  • Tilburg