Ben jij een Harde Werker?

Werken bij Hardewerkers.com is niet voor iedereen weggelegd. We zijn voornamelijk actief in:

 1. Tentenbouw;
 2. Standbouw;
 3. Podiumbouw;
 4. Systeembouw;
 5. Overige fysieke werkzaamheden.

Een fysieke baan dus, vaak in de buitenlucht, vroeg uit de veren en de dag eindigt wanneer de klus klaar is. We vertellen je graag waar een échte Harde Werker naar onze mening aan moet voldoen.

1. Werkmentaliteit

Ervaring is niet noodzakelijk, je leert het vak namelijk bij ons. Je moet vooral uit het juiste hout gesneden zijn. Ben jij:

 • Niet bang voor een beetje spierpijn?
 • In staat om met een flexibele planning om te gaan?
 • Niet vies van vroeg uit de veren?
 • Een echte teamplayer?

Zijn bovenstaande vragen écht van toepassing op jou? Dan ben jij wellicht die Harde Werker die we zoeken. Lees snel verder of je ook aan de volgende punten voldoet.

2. Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak! Dit geldt zowel voor jou, maar ook voor ons. We doen het samen en moeten daarom op elkaar kunnen bouwen.

Op dagelijkse basis leveren we flexibele teams aan opdrachtgevers in de evenementenbouw. Dat betekent dat zijn verwachten dat er volledige ploegen op tijd verschijnen op een project. Ben jij een man of vrouw van je woord? Lees dan snel verder of je ook aan het derde kenmerk van een Harde Werker voldoet!

3. Communicatie

Alles staat of valt met goede communicatie. Vanuit Hardewerkers.com verwachten we minimaal het volgende:

 • Telefonische bereikbaarheid is essentieel. De planning kan op elk moment veranderen;
 • We hechten waarde aan persoonlijk contact. We kunnen met veel rekening houden, maar het is aan jou om hier goed over te communiceren.

We geloven dat iedereen zijn of haar verhaal heeft en willen je daar graag bij helpen! We bieden daarom de mogelijkheid om ondersteuning te krijgen vanuit een vertrouwenspersoon op kantoor. Samen maken we inzichtelijk wat er speelt en stellen we een plan op om het op te lossen.

 

Bel mij terug

Hardewerkers.com B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Accepteren