Op- en afbouw Zwarte Cross 2020

De Zwarte Cross is als festival al jaren een begrip in Nederland. Hardewerkers.com is trots dat we daar ons steentje aan bij kunnen dragen! Nu een aantal jaar wordt de op- en afbouw door onze vakantiekrachten uitgevoerd. De exacte data voor het vakantiewerkproject zijn nog niet definitef. Ieder jaar is de start ongeveer in juli. Definitieve data volgt hier.

Dit smaakt naar meer; in 2020 gaat dit project wederom in deze setting plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd of wil je gewoon meer informatie? Solliciteer dan nu!

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende en toffe vakantiebaan? Je kunt je hier Inschrijven!

 

 

 

 

 

 

 

Tentenbouw

 

Ben jij een echte harde werker en niet vies van lange dagen maken? Wil jij werken met de mooiste en grootste festivaltenten in Europa en als eerste op het festivalterrein staan?

Ga aan de slag als monteur Tentenbouw. Je werkt mee aan de mooiste projecten in Nederland, Duitsland en Belgie.

Bekijk alle vacatures

Standbouw

 

Ben jij een harde werker en is standbouw meer jouw ding? Heb je twee rechterhanden en technisch inzicht? En heb je er geen probleem mee om af en toe in het weekend te werken?

Schrijf je in voor de standbouw. Voor diverse projecten zoeken wij nog enthousiaste mensen in Nederland, Belgie en Duitsland

Bekijk alle vacatures

 

Evenementenbouw

 

Heb jij al eerder gewerkt in de evenementenbranche? Dan kunnen we jouw ervaring goed gebruiken! Voor ervaren krachten hebben wij direct leuke vacatures beschikbaar.

Kom bij ons werken! Wij hebben altijd bijzondere projecten op alle grote evenementen in Nederland, Duitsland en België.  

Bekijk alle vacatures

Topvacature

Meewerkend chauffeur (B) evenementenbouw
Amersfoort

Ben jij een gemotiveerde, harde werker die het gaaf lijkt om met een vast team van trouwe collega’s in de buitenlucht te werken? Dan is dit de baan voor jou!

Bekijk de vacature via de link hieronder en solliciteer direct!

Solliciteer direct

 

Wie zijn wij?

Hardewerkers.com is een landelijk werkende organisatie gespecialiseerd in de tentenbouw, standbouw en steigerbouw. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring in de evenementenbranche hebben wij het hele jaar door grote projecten waar we jou graag bij willen hebben!

Werk je het liefst met je handen? Ben je niet vies van lange dagen en flink doorzetten? Druk dan op de knop hieronder en kom deel uitmaken van het Harde Werkers team!

Inschrijven