Vacatures Eindhoven

Alle harde werker vacatures in Eindhoven in één overzicht, je vindt ze hieronder. Door onze jarenlange ervaring én ons uitgebreide klantenbestand, zijn wij altijd op zoek naar mensen die in de steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw en tentenbouw aan de slag kunnen. Van bouwer tot voorman. Check direct hieronder of jouw ideale vacature er bij staat en solliciteer vandaag nog.

Harde werker gezocht! - Hardewerkers.com - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een fysieke baan ? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen? Voor een nieuwe opdrachtgever uit Waalwijk zijn wij op zoek naar een...
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00151

Evenementenbouwer gezocht! - Hardewerkers.com - Waalwijk

Ben jij op zoek naar een fysieke baan in de buitenlucht ? Lijkt jou het leuk om mee te werken aan de op- en afbouw van grote evenementen ? Solliciteer nu en ervaar zelf of het iets voor jou is!
Gepubliceerd: 5 dagen geleden
Referentie nr:#HATB00150

Gezocht: Tentenbouwer! - Eindhoven

Werken aan de op- en afbouw van de gaafste festivals en evenementen? Ga in de omgeving van Eindhoven aan de slag als tentenbouwer!
Gepubliceerd: 05-03-2018
Referentie nr:#HABD00142
Nadat je gesolliciteerd hebt op één van de vacatures in Eindhoven én aangenomen wordt, kom je in dienst bij ons. Wij zetten jou keer op keer in op diverse projecten bij onze klanten. Maar dat niet alleen, wij zijn ook een werkgever die investeert in jou. Je kan via ons aan de slag in verschillende branches (steigerbouw, standbouw, evenementenbouw, podiumbouw of tentenbouw)

Zie je nu niet direct de ideale baan in Eindhoven hierboven staan? Schrijf je dan binnen 2 minuten in, zodat wij je direct kunnen bellen zodra wij wel een passende vacature voor je hebben. Wil je direct passende vacatures in je mailbox ontvangen? Druk dan op de knop “Resultaten via de e-mail’, handig en snel.
Zoekcriteria