Spreek dit jou aan?

Als evenementenbouwer is je werk het op- en afbouwen van de grootste nationale én internationale evenementen. Je komt dus écht overal. Een uitdagende baan met veel afwisseling. Waarin we zowel in de zomer áls de winter werk te bieden hebben. Denk in zomer alleen al aan evenementen zoals:

  • Lowlands;
  • De Zwarte Cross;
  • Tomorrowland;
  • Golftoernooi KLM Open;
  • Het EK Hockey.

Daarnaast hebben we dus ook winterwerkzaamheden die zich richten op:

  • Werkzaamheden in de kerstverlichting. Samen met onze opdrachtgever verlichten we vele grote steden in Nederland en België;
  • Bouwen we de meest grote beurzen op in binnen- en buitenland. 

Als Hardewerkers.com richten we ons op drie pijlers:
1.    Werkmentaliteit;
2.    Goede communicatie;
3.    Betrouwbaarheid.

Ervaring is geen vereiste, het vak leer je bij ons. Je wordt onderdeel van een team die onder leiding staat van een voorman. Hij neemt je op sleeptouw en zorgt dat jij je eerste dagen goed door komt. Evenementenbouw bestaat uit meerdere onderdelen. We zijn voornamelijk actief in de tenten-, stand en podiumbouw. Je komt te werken op de meest toffe locaties in de meest toffe steden.

Let op: Het is wel fysiek werk. De eerste dagen ga je spierpijn krijgen, we noemen het niet voor niets met een knipoog een betaalde work-out!
 

Harde Werkers aan het woord

Wat is er kenmerkend aan werken bij Hardewerkers.com? We laten het ze zelf aan je vertellen.

Contact?

Mocht je ge├»nteresseerd zijn dan komen we graag met je in contact. Solliciteer vandaag en kom deze week nog op gesprek! 

Klik hier om te solliciteren

Mocht je meer informatie willen dan kan je ook vrijblijvend contact opnemen met onze recruiter. Ze vertelt graag wat meer over het werk en wat je vanuit ons kan verwachten.

Justa Budding
Email justa.budding@hardewerkers.com
Mobiel 06 1433 8089
Telefoonnummer 088  010 8220